امروز جمعه  ۳۱ فروردين ۱۴۰۳

ظرفیت های تولید انواع پاستیل خوراکی در کشور

مشاهده ۲۵۸
۱۴۰۲/۰۸/۲۰- ۱۲:۴۵

در برنامه «پنجره اقتصاد» شنبه ۲۰ آبان ماه، با موضوع ظرفیت های تولید انواع پاستیل خوراکی در کشور در خدمت شنوندگان خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، اگر از یک کودک در مورد خوراکی مورد علاقه‌اش بپرسید، به احتمال زیاد پاستیل یکی از مواردی است که او نام خواهد برد. اکنون این سوال پیش می آید که پاستیل چیست؟ این ماده خوشمزه علاوه بر کودکان، محبوب دل همه، حتی افراد میانسال است. طعم شیرین و ملایم و بافت ژله‌ای آن در تمام دنیا طرفدار داشته و باعث ثروتمند شدن شرکت‌های تولید کننده پاستیل شده است. پاستیل طعمی مشابه ژله دارد با این تقاوت که کمی از ژله سفت‌تر است. این خوراکی پر‌طرفدار برای بدن انسان بسیار مفید بوده و بمبی از ویتامین‌های لازم برای انسان و به خصوص کودکان است.

در این برنامه میهمانان در مورد ظرفیت های تولید انواع پاستیل خوراکی در کشور صحبت می‌کنند.

برنامه «پنجره اقتصاد» کاری از گروه «حکمرانی اقتصادی» روزهای زوج، ساعت ۱۵:۰۰ از شبکه رادیویی اقتصاد به روی آنتن می رود.

امتیاز شما