امروز جمعه  ۱۰ فروردين ۱۴۰۳

معرفی انواع کاربرد پرینتر سه بعدی در «رهاورد»

مشاهده ۸۹
۱۴۰۲/۱۰/۳۰- ۱۱:۰۰

مستند علمی «رهاورد» شنبه 30 دی با حضور، دکتر مجید عابدی کارشناس تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان امیدآفرینان، از تولید چاپگرهای سه بعدی زیستی می‌گوید.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، چاپ زیستی یک فرآیند تولید افزودنی است که در آن مواد زیستی مانند سلول‌ها و فاکتورهای رشد با هم ترکیب می‌شوند تا ساختارهای بافت مانندی ایجاد کنند که از بافت‌های طبیعی تقلید می‌کنند.

 این فناوری از ماده ای به نام bioink برای ایجاد این ساختارها به صورت لایه به لایه استفاده می‌کند. این تکنیک به طور گسترده در زمینه‌های پزشکی و مهندسی زیستی قابل استفاده است. اخیراً این فناوری حتی در تولید بافت غضروفی برای استفاده در بازسازی، پیشرفت هایی داشته است.

 مریم بانو فطرتی تهیه کننده «رهاورد» گفت: در برنامه روز شنبه با حضور دکتر مجید عابدی کارشناس تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان امیدآفرینان در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران درباره تولید چاپگرهای سه بعدی زیستی برای ترمیم و پیوند  بافت های نرم و سخت آسیب دیده بدن و تولید ایمپلنت های غضروفی و استخوانی گفت و گو خواهیم کرد.

 گفتنی است «رهاورد» به تهیه کنندگی مریم بانو فطرتی، گزارشگری نوید دانشور و هماهنگی اکرم خیرخواه شنبه 30 دی ساعت 13:30 از رادیو  ایران پخش می‌شود.

 

امتیاز شما