امروز جمعه  ۳۱ فروردين ۱۴۰۳

آشنایی با غذاها و نوشیدنی‌های سنتی کهگیلویه‎وبویراحمد در «ایران»

مشاهده ۵۷۳
۱۳۹۸/۰۸/۰۴- ۱۴:۰۴

برنامه «ایران» از شبکه اسپانیایی زبان هیسپان تی وی، در سفر این هفته خودش غذاها و نوشیدنی‌های سنتی کهگیلویه‎وبویراحمد را به مخاطبان معرفی می‎کند.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، مستند «ایران» برنامه‎ای است که سعی دارد با معرفی جاذبه‌های فرهنگی، تاریخی و جغرافیایی شهرهای ایران آشنایی دوباره‎ای با فرهنگ غنی کشورمان به وجود آورد و در این قسمت غرب ایران را برای سفر انتخاب کرده و به معرفی غذاها و نوشیدنی‌های سنتی کهگیلویه‎وبویراحمد می‌پردازد.
استان کهگیلویه‎وبویراحمد با توجه به ثروت طبیعی و تنوع چشم‎انداز و سابقه تاریخی بلند مدت، صدها غذا نوشیدنی و میان وعده دارد. این تنوع مستقیماً به چشم‎انداز و منابع موجود در هر منطقه بستگی دارد و در این قسمت علی چیت سازیان؛ خبرنگار برنامه «ایران» با سفر به این منطقه تاریخی کشورمان، گزارشی از جذابیت‎های فرهنگی آنجا به مخاطبان ارائه می‎دهد.
برنامه «ایران» به تهیه‌کنندگی محمدعلی قاسمی روزهای یکشنبه، ساعت 7:30 به وقت تهران روی آنتن می‎رود و در ساعات 12:30 و 16:30 همان روز بازپخش می‎شود.

امتیاز شما