برنامه «ایران» از شبکه اسپانیایی زبان هیسپان تی وی، در سفر این هفته خودش غذاها و نوشیدنیهای سنتی کهگیلویهوبویراحمد را به مخاطبان معرفی میکند.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، مستند «ایران» برنامهای است که سعی دارد با معرفی جاذبههای فرهنگی، تاریخی و جغرافیایی شهرهای ایران آشنایی دوبارهای با فرهنگ غنی کشورمان به وجود آورد و در این قسمت غرب ایران را برای سفر انتخاب کرده و به معرفی غذاها و نوشیدنیهای سنتی کهگیلویهوبویراحمد میپردازد.
استان کهگیلویهوبویراحمد با توجه به ثروت طبیعی و تنوع چشمانداز و سابقه تاریخی بلند مدت، صدها غذا نوشیدنی و میان وعده دارد. این تنوع مستقیماً به چشمانداز و منابع موجود در هر منطقه بستگی دارد و در این قسمت علی چیت سازیان؛ خبرنگار برنامه «ایران» با سفر به این منطقه تاریخی کشورمان، گزارشی از جذابیتهای فرهنگی آنجا به مخاطبان ارائه میدهد.
برنامه «ایران» به تهیهکنندگی محمدعلی قاسمی روزهای یکشنبه، ساعت 7:30 به وقت تهران روی آنتن میرود و در ساعات 12:30 و 16:30 همان روز بازپخش میشود.