امروز سه شنبه  ۲۲ آبان ۱۴۰۳

انعکاس رسانه ای دومین کنگره ملی زنان تأثیرگذار از جوار مزار "سردار دلها "از شبکه خبر و استانی کرمان

مشاهده ۱۹۲
۱۴۰۲/۰۹/۱۸- ۱۳:۰۴

دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار با حضور انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و جمعی مسئولین کشوری و استانی در جوار مزار سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و در مهدیه صاحب الزمان(عج) گلزار شهداء کرمان برگزار و از شبکه استانی و شبکه خبر به صورت زنده پخش شد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، در این کنگره، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در جمع بانوان تاثیرگذار کرمانی با تبیین نقش زنان در دوران دفاع مقدس گفت: خانه، خانواده و شهر را بانوان مقاوم و صبور نگه می‌دارد و در عرصه خانه خانواده رسانه و اجتماع مسئولیت شناس هستند و برای نگهداری سنگرهای بی بدیل تلاش می‌کنند و در کرمان نیز چنین است که شهریست که مادران حاج قاسم و مادران شهدا وجود دارند و با تمام وجود گذشت و ایثار کردند تا فرزندانی خدمتگزار برای دین، ملت، نظام و ارزش‌ها تحویل دهند.

به گفته وی تعبیر چریک پیر به خانم اسدی در این دیار و دیگر بانوانی که در صحنه‌های مختلف درخشیده‌اند همچون طاهره صفارزاده خانم کردی و نعمتی و همینطور مادران و همسران شهدا مایه افتخار است. معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: زنان شهدا و جانبازان و مادرانشان هستند که هزینه آن را می‌پردازند تا بتواند جامعه با عظمت سر پا بایستد و ما باید این الگوها را بشناسیم و در مسیر آنها حرکت کنیم.

خانم خزعلی افزود: تاثیرگذاری‌ها در جنبه‌های مختلف فردی و اجتماعی باید از الگوهای برجسته شناسایی شود و به ما آموخته شود و دولت وظیفه دارد تا پشتیبانی و حمایت را در حد امکان و توان از چنین بانوانی به عمل آورد از اهداف این کنگره این است تا الگوهای مناسب در حیطه‌های مختلف معرفی شوند که از یک سو با مظاهر غربی می‌جنگند و از یک سو با سنت‌های نامناسب شرقی که زن را محدود می‌کند می‌جنگد و مقاومت می‌کند.

وی ادامه داد: هدف دیگر ایجاد جریان انقلابی در میان زنان است و از هدف‌های دیگر معرفی زنان نخبه به دور از سوگیری‌های مختلف رسانه‌ها و ایجاد ارتباط بین نخبه‌ها و گفتمان سازی است و ما با توجه به شرایط امروز لازم است تا با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب توان افزایی داشته باشیم و ارتقاء ظرفیت زنان فعال را دنبال کنیم و مراکز فعالیتی و حمایتی برای نشان دادن توانمندی‌های زنان را راه‌اندازی کنیم. این حرکت یک حرکت مردمی خودجوش است و امیدواریم هرچه بیشتر فراگیر شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: 9 هزار داوطلب کنشگر فعالیت زنان را بررسی می‌کنند و کارگاه‌ها و پنل‌ها و میزهای پایش و رصد و ارزیابی همراه با نمایشگاه جانبی از دستاوردهای زنان در کشور برگزار خواهد شد و ایجاد شبکه فعال زنان نیز در دستور کار است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: در شورای سیاستگذاری این کنگره از همه تخصص‌ها در بخش‌های مختلف اعضا را برگزیده‌ایم همچون هنر سینما صنایع دستی علمی‌پژوهشی و در هشت کارگروه کار را دنبال می‌کنیم . کارگروه علمی‌پژوهشی فناوری کارگروه سیاست گذاری و فناوری، کارگروه رسانه و گفتمان سازی، کارگروه اقتصاد و کارآفرینی، کارگروه اجتماعی و فرهنگی کارگروه هنر و کارگروه ورزش و سلامت و کارگروه تعلیم و تربیت که بنا داریم با شناساندن عظمت زن مسلمان در عرصه‌های مختلف از شکوه همسری و عطوفت مادری تا عظمت زنانگی در حیطه‌های گوناگون اجتماع تقدیر کنیم و در این راستا تعامل هم افزایی و مشارکت بانوان را خواهیم داشت و نقش ما تسهیل گری حمایت پشتیبانی و ساماندهی و رفع خلاها با همکاری بانوان خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: بنا داریم روستاها را بیش از گذشته دریابیم و حتی محیط‌های کوچک را مورد توجه قرار دهیم پس لازم است تا افرادی که شرایط لازم را دارند در سایت ثبت نام کنند همانطور که ۱۴ هزار نفر سال قبل شناسایی شدند امسال نیز بنا داریم تا تعداد بیشتری را شناسایی و حمایت کنیم.

در ابتدای این آیین، بیگ‌زاده معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان به نقش زنان در مقاطع گوناگون تاریخ و به ویژه در قبل و بعد از پیروزی انقلاب پرداخت و گفت: زنان ایران اسلامی در عرصه‌های مبارزه نقش بسیار پررنگی داشتند چه در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی ایران و چه در دوران دفاع مقدس در کنار رزمندگان با دشمن تا دندان مسلح برای نگهداشت این سرزمین جانانه دفاع و مقاومت کردند و در تمام زمینه‌های اجتماعی به عنوان مدیر و مسئول و همچنین در عرصه‌های بهداشتی و درمانی فرهنگی و زمینه‌های مختلف در کنار خانه داری و فرزند پروری نقش آفرینی می‌کنند.

 

 

 

 

امتیاز شما