به گزارش روابط عمومی رسانه ملی به نقل ا زخبرگزاری مهر عزتاله مهرآوران بازیگر تئاتر و تلویزیون درباره مستند مسابقه «خانه ما» و ویژگیهای آن عنوان کرد: اینکه برنامهای متعلق به خانه و ما باشد، بسیار جذب کننده است یعنی هر تماشاگری که آن را میبیند خودش را مخاطب ویژه آن برنامه میداند چنان که گویی همه خانههایی که به تصویر کشیده شدهاند، خانه خود اوست. تماشاگر وقتی به واسطه این مسابقه به داخل خانهها میرود، با تعلقی که به خانه و خانواده دارد، به زودی ارتباطش برقرار میشود و یک حس نزدیکی و صمیمیت با آن خانه و خانواده برقرار میکند.
وی حضور در بین خانوادههای شهرستانی را نقطه عطف «خانه ما» عنوان کرد و افزود: این حضور ما را با خانه و خانوادههایی مواجه میکند که فرهنگهای متفاوت داشته و آداب و رسومشان با ما فرق دارند و با تمام این تفاوتها رفتارهایی متناسب با یک خانواده ایرانی دارند و حرمتهایی را که همواره در خانههای ایرانی محترم شمرده میشوند تکریم میکنند.
نمایش زندگی واقعی افراد در «خانه ما»
بازیگر «لیسانسهها» در ادامه هدف اصلی این مستند مسابقه را مورد بررسی قرار داده و ابراز کرد: مدیریت اقتصادی در هر خانهای امری اجتناب ناپذیر است ولی در جامعه ما کمتر به صورت تصویری و هنر نمایشی درآمده است. یکی از زیباییها و ویژگیهای آن، حضور خود خانوادهها در برنامه است که همگی افراد عادی جامعه هستند، نه هنرپیشهاند و نه از سناریو و فیلمنامهای در برنامه استفاده میکنند. افراد در مقابل دوربین قرار میگیرند و بخشی از زندگی واقعی و ارتباط خانوادگی خود را برای بینندگان به نمایش میگذارند. در این میان به تصویر درآوردن خانهای که بتواند هزینههای زندگی را با محدود بودجهای که در اختیار دارد مدیریت کند و آن را برای شادی خانه و شادمانی خانواده به کار گیرد، کار پسندیده و مهمی است. طوری که این هزینه باید در مسائلی که در خانه اتفاق میافتد، بهکار بسته شود و محدودیت مالی مانعی برای روابط اجتماعی، فامیلی و عاطفی بین افراد نشود.
این بازیگر گفت: در روزگار ما نابغه کسی است که به اندازه همان مبلغی که برای زندگی روزانه، کنار گذاشته همان قدر خرج کند و اگر توانایی دارد مقداری هم پسانداز کند. در کنار این مدیریت مخارج زندگی هم میتوان با بکارگیری برخی از استعدادهای ذاتی مثلاً خیاطی، ربگیری، آشپزی و مانند آن به اقتصاد خانواده کمک کرد.