به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، فاطمه بی تقصیر، تهیه کننده برنامه از مزرعه تا سفره در این باره توضیح داد: شناسایی و معرفی محصولات سالم به مصرف کنندگان از مزرعه تا سفره، دغدغه ما در این برنامه است. همچنین آشنایی مصرف کننده با محصولات کشاورزی و اهمیت تغذیه ای آنها در این برنامه با ارتباط تلفنی کارشناسان مختلف مورد توجه قرار میگیرد.
این تهیه کننده اشاره کرد: این برنامه هر بار به معرفی یکی از محصولات غذایی از مزرعه تا سفره میپردازد. بر همین اساس مخاطبان شنونده صحبتهای کارشناس کشاورزی را درباره سلامت کاشت، داشت و برداشت محصولات متنوع کشاورزش هستند. پرداختن به موضوع بسته بندی محصول و ورود آن به بازار تا رسیدن به سفره خانوار بخش دیگر برنامه را تشکیل می دهد.سفره سالم هدیه یک مزرعه سالم است.
وی ادامه داد: در برنامه از مزرعه تا سفره همپای تکامل و رشد محصولات از مزرعه حرکت میکنیم تا مسیر تولید یک محصول غذایی را تا رسیدن به سفره طی کنیم. در این مسیر آنچه اهمیت دارد سلامتی و ایمنی محصول است. شما در روزهای چهارشنبه ساعت 13:15 دقیقه می توانید از موج اف ام ردیف 102 مگاهرتز برنامه از مزرعه تا سفره رو بشنوید. این برنامه از تولیدات گروه بهدات و تندرستی است و امروز چهارشنبه چهار بهمن ماه به موضوع نگهداری محصولات کشاورزی بعد از برداشت صحبت خواهیم کرد. مجری کارشناس برنامه فیروزه آدابی است و آیتم سازان مژگان واعظیان و سینا شاملو جانی بیک هستند. کارشناس برنامه دکترمهدی نیکخواه رئیس گروه صنایع تبدیلی و غذایی موسسه آموزش و ترویج جهاد کشاورزی است.
بی تقصیر در پایان توضیح داد: برنامه از مزرعه تا سفره شامل بخش های مختلف همچون لقمه خبر، برداشت چهارده صفر دو (معرفی تولیدکنندگان نمونه)، پزشک مزرعه، سفره گرد ( گردش در ایران و معرفی محصولات به نام، ایمنی غذا، دانش سلامت سفره (تولید محصولات دانش بنیان) است.