به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، «گیل پخت» عنوان مستندی است که در 50 قسمت 10 دقیقه ای به ثبت و ضبط غذاهای محلی و سنتی گیلان میپردازد. برنامه سازان این برنامه با حضور در شهر های مختلف گیلان مجموعه غذاهای شرق، غری، جلگه و جنوب گیلان را در طبیعت هر ناحیه با حضور آشپزهای مختلف (خانم و آقا) ضبط می نماید. این مستند بدون موسیقی و نریشن و با صداهای واقعی صحنه و طبیعت تهیه میشود. معرفی لباس، گویش و غذاهای هر منطقه از جمله اهداف تهیه این مستند است.
عواملبرنامه عبارتند از:
تهیه کننده، کارگردان و تدوین: سید مصطفی نبوی
مدیر تولید: بهزاد پورحیدری
دستیار تهیه: محمد ابراهیم پور
تصویر بردار: مازیار بهروز
صدابردار: مهیار بهروز
صداگذاری: فاطمه فتحی پور