امروز جمعه  ۲۰ مهر ۱۴۰۳
محمد البلبیسی از نسل‌کشی و جنگ در غزه روایت می‌کند
محمد البلبیسی از نسل‌کشی و جنگ در غزه روایت می‌کند

خبرنگاری در خط‌مقدم جنگ

مشاهده ۵۹
۱۴۰۳/۰۵/۱۴- ۰۶:۱۷

از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» و متعاقب آن، جنگ در نوار غزه، شبکه العالم کوشیده است با شبکه گسترده خبرنگاران خود در غزه و نیز در سرزمین‌های اشغالی فلسطینی حوادث و رویدادهای این واقعه تاریخی را برای مخاطبان خود پوشش دهد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، این شبکه هم‌اکنون با بهره‌مندی از چهار خبرنگار در غزه و پنج خبرنگار دیگر در کرانه باختری و نیز قدس اشغالی سعی در پوشش همه‌جانبه جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین داشته باشد. محمد البلبیسی خبرنگار شبکه العالم در غزه و منطقه دیرالبلح به بازگویی برخی سختی‌ها و چگونگی مخابره این نسل‌کشی به جهانیان می‌پردازد.

خبرنگار العالم در غزه درباره این موضوع که مهم‌ترین ویژگی‌های این جنگ و کشتار بی‌رحمانه چه بوده و شما چطور در انعکاس این روایت نقش داشته‌اید، گفت: این نسل‌کشی جمعی و جنایت همه‌جانبه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه با مشارکت آمریکا و متحدان اروپایی و بعضاً عربی به یکی از نقاط سیاه تاریخ بشری تبدیل شده و همه خبرنگاران هم‌قسم شده‌اند تا آخرین قطره خون خود به مخابره این جنایت‌ها به جهانیان ادامه دهند. ما خبرنگاران شبکه العالم در غزه شبانه‌روز در خلال بخش‌های خبری و پوشش‌های ویژه به‌صورت زنده و نیز گزارش‌های خبری، سعی در انعکاس این جنایت‌های ضد بشری برای کشورهای عربی و اسلامی و دیگر مخاطبان خود داشته‌ایم.

البلبیسی درباره این موضوع که خود شما به‌عنوان یک شهروند فلسطینی در 9 ماه اخیر با چه مشکلات و سختی‌هایی مواجهه بوده‌اید، عنوان کرد: ازجمله مشکلاتی که در این روزها با آن روبه‌رو هستیم دوری از خانواده و آواره شدن از خانه و زندگی در چادرهایی است که در مقابل سرمای زمستان و گرمای تابستان و قطعی برق و گرمای تابستان محافظت نمی‌کند. همچنین عدم دسترسی مناسب به منابع خبری از طریق اینترنت به دلیل هدف قرار دادن زیرساخت‌ها توسط رژیم بوده است. با توجه به بمباران بدون وقفه و تمرکز اشغالگران بر هدف قرار دادن خبرنگاران نیز هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد.

البلبیسی در توصیف مهم‌ترین مشکلات خبرنگاران مستقر در غزه در این 300 روز گفت: ما درباره حدود 300 روز صحبت می‌کنیم و جنگ در نوار غزه ادامه دارد، کشتار، بمباران، ویرانی، جابه‌جایی مکرر از جایی به جای دیگر و گسترش قحطی و کمبود مواد غذایی، بااین‌حال، مردم غزه متعهد به ماندن هستند. به خانه‌های ویران شده خود چسبیده و در برابر اشغال ناعادلانه، علی‌رغم تشدید جنگ، استوارند. خبرنگاران فلسطینی نیز برای رساندن پیام به جهان و مستندسازی از جنایات اشغالگری علیه مردم فلسطین، خود را به خطر می‌اندازند.

محمد البلبیسی، خبرنگار شبکه خبری العالم در غزه در پایان درباره سخت‌ترین و بدترین لحظاتی که در پوشش‌های خبری جنگی بوده، گفت: نسل‌کشی 9 ماهه در غزه، سراسر جنایت و بی‌رحمی است، اما پوشش حوادثی چون هدف قرار دادن اردوگاه‌های آوارگان در «خان‌یونس» و «النصیرات» از بدترین لحظات این جنگ بوده که باعث کشتار فجیع تعداد زیادی از مردم بی‌گناه غزه شده است که من با توجه به نزدیک بودن به مکان هدف قرار دادن این اماکن، از نخستین خبرنگارانی بودم که به محل حادثه رسیدم و با حجم بسیار زیادی از شهدا و زخمی‌ها مواجه شدم که تا ساعت‌ها مبهوت بودم، چون این حجم از جنایت برای هیچ کس قابل‌هضم نیست.

امتیاز شما