برنامه «تابلوی صادرات» شبکه رادیویی اقتصاد، امروز۷ آذر به سراغ موضوع ارزآوری صادرات انواع زیره سبز و سیاه ایران می رود.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، زیره از جمله دانههای معطر است که در صنایع غذایی و پزشکی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. به طور کلی زیرهها به دو دسته سبز و سیاه تقسیم بندی میشوند. زیره سیاه به زیره ایرانی نیز شهرت دارد و ایران یکی از قطب های اصلی تولید این محصول است. زیره سیاه ایرانی از مرغوب ترین و بهترین زیرهها بوده و همین ویژگی سبب شده تا کشورهای مختلف در سراسر جهان متقاضی خرید این محصول ایرانی باشند. صادرات زیره سیاه درجه یک در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته و سبب ارزآوری به کشور شده است.
در برنامه «تابلوی صادرات» یکشنبه ۷ آذر، کارشناسان درباره ارزآوری صادرات انواع زیره سبز و سیاه ایران مطالبی را به سمع شنوندگان می رسانند.
برنامه «تابلوی صادرات» به تهیه کنندگی راضیه حسینعلی، روزهای فرد ساعت ۱۶:۵ از گروه صنعت و بازرگانی رادیو اقتصاد روی آنتن می رود.