امروز چهارشنبه  ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳

فوت و فن‌ پخت خورشت فسنجان را در رادیو صبا یاد بگیرید

مشاهده ۱۴۸
۱۴۰۰/۰۹/۰۷- ۰۹:۵۶

رادیو صبا در مسابقه «دوراهی» روز دوشنبه هشتم آذر، مخاطبان را با فوت و فن پخت خورشت فسنجان آشنا می کند.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، رادیو صبا در مسابقه «دوراهی » مخاطبان را با فوت و فن پخت خورشت فسنجان آشنا می‌کند.
فسنجان یک غذای ایرانی قدیمی است که تاریخچه آن به دوران ساسانیان بر می‌گردد. به عنوان بخشی از سنت ایرانی‌ها، خورشت فسنجان در جشن‌های نوروز پخته می‌شد تا پایان زمستان و شروع بهار جشن گرفته شود. این خورشت یکی از غذاهای سنتی پارسی است که در تمام ایران پخته می‌شود، اما اصلیت آن به استان مازندران برمی‌گردد که در قسمت مرکزی شمال ایران قرار گرفته است.
مردمان قسمت شمالی ایران در فصل‌های شکار، یعنی پاییز و زمستان، گاهی در خورشت فسنجان از گوشت پرندگان شکار شده مانند اردک یا غاز برای غذا استفاده می‌کردند. در زمان‌های دیگر و غالب اوقات، از مرغ یا بوقلمون استفاده می‌کردند. ایرانی‌ها ترجیح می‌دهند که خورشت فسنجان را در فصل‌های سرد بخورند.
مسابقه «دوراهی» روز دوشنبه هشتم آذر، یکی از موقعیت هایی که برای شرکت کنندگان مسابقه طراحی کرده، طرز تهیه خورشت فسنجان است. در این برنامه با طرح سوالات دو گزینه ای، فوت و فن‌های خورشت فسنجان به مخاطبان ارائه می‌ شود.
مسابقه «دوراهی» ر به تهیه کنندگی رضا عزتی و اجرای مهدی پر، از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۲:۳۰ از رادیو صبا دنبال کنید.

امتیاز شما