امروز سه شنبه  ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳

پیچش عطر و بوی غذاهای محلی کهگیلویه و بویراحمد در پرس تی‌ وی

مشاهده ۳۱۴
۱۴۰۱/۱۰/۱۸- ۱۳:۳۴

عطر و بوی خوراکی‌های محلی کهگیلویه و بویراحمد در شبکه پرس تی‌وی می‌پیچد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، برنامه این هفته «ایران» نگاهی دارد به غذاهای محلی در استان کهگیلویه و بویراحمد.مریم دهقان‌پور گزارشگر برنامه به همین مناسبت سفری داشته است به کهگیلویه و بویراحمد و شهر یاسوج مرکز این استان تا از نزدیک با غذاهای محلی این خطه غربی کشور آشنا شده و از نزدیک طعم آن‌ها را بچشد. سفره‌های مردم این استان ترکیبی از فرهنگ و هنر این منطقه می‌باشد که نقش طبیعت به روشنی در زندگی مردم پاک دل این منطقه مشخصاست.نان بلوط، گرده ذرتی، آش کارده، شله ماسی، گونه، لوی، کله جوشک و پلو کنگری از جمله خوراکی‌ها و غذاهای محلی مردم استان کهگیلویه و بویراحمد به‌شمار می‌روند.

برنامه «ایران» روز یکشنبه ساعت 21 به وقت تهران از شبکه پرس تی‌وی پخش می‌شود. تکرار این برنامه نیز دوشنبه ساعت 12:00، سه شنبه ساعت 07:00، چهارشنبه ساعت 03:00، پنج شنبه ساعت 08:00 و 16:00و جمعه ساعت 00:00 روی آنتن می‌رود.علاقه مندان می توانند با مراجعه به لینکhttps://www.presstv.ir/Section/15015 برنامه را در وب سایت شبکه پرس تی وی نیز مشاهده کنند.

امتیاز شما