امروز شنبه  ۱۵ بهمن ۱۴۰۱

راز و رمز خوشمزگی کله پاچه «مامان پز»

مشاهده ۱۲۲
۱۴۰۱/۱۱/۰۵- ۱۴:۰۹

برنامه آشپزی «مامان پز » با موضوع دستور پخت کله پاچه همراه مخاطبان می‌شود.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، کله پاچه یکی از غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می‌شود. در مورد اینکه کله پاچه یک غذای سودمند است و یا اینکه مضرر است بحث های زیادی شده است، ولی در مورد اینکه این غذا بسیار چرب است همه اتفاق نظر دارند، به همین دلیل کسانی که دارای چربی بالا هستند بهتر است قید این غذا را بزنند. کله پاچه یک غذای بسیار سنگین است و به همین دلیل اگر به عنوان صبحانه این غذا را میل کرد. دستور پخت های متفاوتی برای این غذای لذیذ ثبت شده و رادیو صبا روز پنجشنبه ششم بهمن در برنامه‌های «مامان پز» یکی از اصلیل ترین دستورپخت ها را برای این غذا به مخاطبان ارائه می‌کند.
در این برنامه رابعه مدنی بازیگر شیرین زبان و مادر با تجربه دستور پخت کله پاچه را همراه رازهای خوشمزگی به مخاطبان ارائه می‌کند.
این برنامه با محوریت آشپزی و تغذیه سالم طرز تهیه غذاهای سنتی ایرانی را در فضای خاطره انگیز به مخاطبان ارائه می‌کند.
«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت ۱۳:۳۰ به تهیه کنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان می‌شود.

امتیاز شما