مدیرکل بحران استان با مدیرکل صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، دکتر اکبر رضایی در این دیدار با اشاره به گستردگی مخاطبان شبکههای ملی، استانی و برونمرزی گفت: صداوسیما اصلیترین مرجع اطلاعرسانی در کشور به شمار می رود و به جرات می توان گفت نقش جدی و مؤثری نسبت به دیگر رسانهها در مدیریت، مهار، کنترل و کاهش خسارتهای ناشی از بحران دارد.
مدیرکل صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی تقویت همبستگی، وفاق ملی، جلب کمک های مردمی و مشارکت در حل بحرانها را بخشی از کارکردهای مثبت رسانهها در زمان بحران برشمرد و افزود: رسانه ملی در طول سال تلاش میکند با تهیه بستههای مختلف رسانه ای نقش فعالی در مدیریت و کنترل بحرانها و افزایش همبستگی اجتماعی داشته باشد.
وی به موقعیت جغرافیایی و سیاسی کشور و تلاش دشمنان برای ایجاد بحرانهای مختلف در جامعه پرداخت و خاطر نشان کرد: باید تمام دستگاههای اجرایی همت کنند تا ضمن رویارویی هوشمندانه با بحرانها، تهدیدها را به فرصت ها تبدیل کنند.
مدیرکل بحران نیز با تقدیر از همکاری صمیمانه صداوسیما با مجموعه مدیریتی استان، رسانه ملی را یکی ازعوامل موثر و بازیگران اصلی در مهار بحران دانست و گفت: با توجه به ظرفیت و قابلیت رسانه ملی در شکلدهی به افکارعمومی این مجموعه یکی از حساسترین و راهبردیترین دستگاهها برای برونرفت و رویارویی مناسب و بهنگام با بحران است.
محمد باقر هنربر به نقش دیدهبانی و نظارت صداوسیما در جامعه پرداخت و با اعلام همکاری همه جانبه مدیریت بحران با این مجموعه افزود: رسانه ملی برای برنامهریزی ساختاری و محتوایی در زمینه بحران به منابع اطلاعاتی گوناگون نیاز دارد تا بتواند در عین وحدت فرماندهی، رویکردی فعال، انتقادی و درستی و روشنی در اطلاعرسانی داشته باشد.
وی دولت و نظام حکمرانی، نظام ارتباطی و اطلاع رسانی و جامعه یا شهروندان را سه ضلع مدیریت بحران بر شمرد و توانمندسازی جامعه، همراهی با مردم و ترویج همدلی را از مهمترین عوامل در زمان بحران عنوان کرد و اظهار داشت: رسانه ملی با دارا بودن استراتژی خاص ارتباطی و رسانه ای مشخص و برنامه ریزی شده از برجسته ترین منابعی هستند که مردم اطلاعات لازم را در بحرانها کسب میکنند.