نشست اعضای کارگروه پدافند غیر عامل استان با موضوع پیش بینی و ایجاد راهکارها برای حوادث آینده در صدا و سیمای گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، ربانی مدیرکل صداوسیمای استان در این نشست گفت: پدافند غیر عامل بیش از پیش باید توسط مسئولان جدی گرفته شود زیرا همواره در کانونی از اتفاقات هستیم و برگزاری جلسات از فصلی به ماهیانه موجب نتیجه گیری بهتر میشود.
ربانی افزود: رسانهها بویژه صداو سیما بازوی اصلی مسوولان در هر بحرانی هستند که میتواند با اطلاع رسانی دقیق، درست و به موقع از تنشهای احتمالی جلوگیری کرده و با شفاف سازی اذهان عمومی مقابل اخبار نادرست و مسموم بایستند. مدیرکل رسانه استانی افزود: اقناع جامعه در زمان بحران وظیفه مهم مسولان و کارشناسان مربوطه است و باید از ظرفیت صداوسیما در زمان بحران بیشتر استفاده شود.
ویشگاهی مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری گیلان هم در این نشست از تاسیس نخستین دانشکده پدافند غیر عامل در دانشگاه گیلان خبرداد و گفت: در این دانشکده در سه رشته، مباحث مربوط به آموزشهای مقابله با بحران را تدریس خواهد شد.
وی با بیان اینکه گیلان جزو استانهای حادثه خیز است و مدیران استان باید همواره خود را برای حوداث احتمالی آماده کنند، گفت: با آموزشهای درست میتوان تا حد بسیار زیادی تلفات و آسیبهای ناشی از حوادث غیرمترقبه همچون زلزله را کم کرد.
روشهای برخورد با پشه آئدس، آمادگیهای پزشکی برای بحرانهای احتمالی، استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه برای اقناع مردم در زمان بحران، اطلاع رسانی درست و به موقع در زمان بحران و لزوم در دسترس بودن مدیران در این مواقع از جمله مسائلی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.