امروز چهارشنبه  ۸ آذر ۱۴۰۲

ارادت برنامه سازان شبکه خاوران به اهل بیت (ع) در اربعین و دهه پایانی صفر

مشاهده ۱۰۵
۱۴۰۲/۰۶/۲۸- ۰۷:۳۰

شبکه خاوران در اربعین حسینی و دهه پایانی صفر برای اولین با استقرار  قرارگاه رسانه ای در کاظمین و مشهد مقدس بیش از هزار دقیقه ارتباط زنده تلویزیونی و رادیویی برقرارکرد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی،  مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی بابیان اینکه استقرار قرارگاه رسانه ای صدا و سیمای خراسان جنوبی اربعین حسینی در کاظمین ودهه پایانی صفر در مشهد مقدس دو کار جدید و نو از سوی شبکه خاوران بود  و برای اولین بار رقم خورد گفت: در هفت روز استقرار قرارگاه رسانه‌ ای صدا و سیمای خراسان جنوبی در کاظمین ۴۴ ارتباط زنده با بخش های مختلف شبکه خاوران در حوزه‌های سیما، خبر و صدا برقرار شد و در هر ارتباط  تلاش شد تا اقدامات مواکب استان خراسان جنوبی مستقر در سایت کاظمین انعکاس داده شود.

آینه دار افزود: در مدت حضور قرار گاه رسانه ای صدا و سیمای خراسان جنوبی در کاظمین در کنار پخش ۴۲۰ دقیقه ارتباط زنده ۱۵ گزارش تولیدی نیز توسط خبرنگاران شبکه خاوران مستقر در قرارگاه رسانه ای صدا و سیمای خراسان جنوبی در کاظمین تولید و پخش شد.

وی در ادامه ضمن قدردانی از زحمات ستاد بازسازی عتبات عالیات و حوزه هنری استان در برقراری موکب فرهنگی آل یاسین و استقرار قرارگاه گاه رسانه ای شبکه خاوران خاطر نشان کرد: بیش از 6 هزار و 400 دقیقه برنامه تولید ویژه اربعین حسینی از بخش های مختلف صدا و سیما و خبر شبکه خاوران به روی آنتن رفته است.

 مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی با بیان اینکه قرارگاه رسانه ای صدا و سیمای خراسان جنوبی با هدف انعکاس عزاداری‌ها هیئت های مذهبی و کاروان‌های پیاده استان خراسان جنوبی در مشهد مقدس هم برای اولین سال مستقر شد گفت: در چهار روز استقرار قرارگاه رسانه‌ای شبکه خاوران در مشهد مقدس در 33 ارتباط زنده تصویری و رادیویی بیش از 627 دقیقه  برنامه زنده در مشهد مقدس تولید و از شبکه خاوران پخش شده است .

آینه دار در ادامه ضمن تشکر از سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در استقرار قرارگاه رسانه‌ای شبکه خاوران در مشهد گفت : از ابتدای پخش این برنامه تاکنون ۱۸ نفر از مسئولان هیئت های مذهبی و ائمه جمعه استان در این برنامه حضور یافتند و بیش از ۲۵ گزارش تولیدی از حضور هیئت های مذهبی و کاروان‌های زیارتی استان خراسان جنوبی در مشهد مقدس تولید و پخش شد.

مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی در پایان از تلاش همکاران صدا و سیمای خراسان جنوبی و همه دستگاه‌ها و هنرمندان استان که در انجام این عملیات شبکه خاوران را همراهی کردند تشکر کرد.

در دهه پایانی صفر و در سالروز شهادت امام رضا (ع) بیش از 140 هیئت مذهبی خراسان جنوبی برای عزاداری به مشهد مقدس سفر کردند.

امتیاز شما