قدمت بسیاری از شهر های ایران بیشتر از تهران است... این رهنمود آقای دکتر عابدینی معاون امور استانهای سازمان صداسیما در جمع معاونان ومدیران مرکز خراسان رضوی بود .
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، در این نشست که متعاقب سفر و بازدید معاون امور استانها از بخش های مختلف تولیدی وفنی صداوسیمای خراسان رضوی برگزار شد، دکتر عابدینی بهره گیری از توان سیاحتی وزیارتی شهر مشهد با وجود بارگاه منور وملکوتی امام رضا (ع) را یاد آوری نمود.
وی با بیان اهمیت و شرایط کشور، هنر و رسانه را دو بازوی رسانه برای جلب مشارکت مردم و حضور پرشور آنان در انتخابات برشمرد و استفاده از جوانان و نخبگان حوزه و دانشگاه را در این عرصه کمک کار صداوسیما دانست.
راه اندازی تلویزیونهای شهری و شبکههای رادیویی و تلویزیونی که نشان از جهش فنی رسانه صداوسیما است نوید مهم این نشست بود که افزایش نرخ تولیدات و دستمزد های برنامه سازی نیز خبر خوش ایشان به شمار می رفت.
دکتر حسن عابدینی با بیان اینکه تصور و معرفی درست بسیج و تبیین پیروزیهای جبهه مقاومت در غزه و اهمیت نابودی رژیم غاصب صهیونیستی سرخط مهمترین تولیدات خبری و رسانه ای است افزود: هم زمان امید آفرینی و تبلیغ کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی و معرفی خدمات دولت ضروری است .
معاون امور استانهای سازمان صداوسیما مراکز 32 گانه استانهای کشور را 60 درصد مجموع سازمان معرفی و با نوید استقلال و برخی اختیارات مدیران در تصمیم سازیهای منطقه ای، بر شعار های آرمانی صدا وسیما چون هویت یابی و عدالت گستری تاکید و آنها را اسباب تحقق و سرعت بخشیدن به سند تحول سازمان صداوسیما که مطالبه جدی رهبر فرزانه انقلاب نیز هست دانست .
در ادامه آقای نصرپور مدیر کل صداو سیمای خراسان رضوی، با اشاره به موفقیت های معاونت امور استانها از زمان حضور آقای دکتر عابدینی در این سمت به موارد چهارده گانه تحول در مراکز اشاره و به صورت مصداقی فعالیت های صداوسیمای خراسان رضوی را بر شمرد و گفت: از جمله این موارد رویکرد تقویت نقش فرماندهی معاونت امور استانها در برگزاری و تصمیم سازی شورا های معاونین و مدیران همچنین تاکید بر استفاده از نخبگان هم سو با جبهه فرهنگی و شخصیت های برجسته حوزوی و دانشگاهی در عرصه هنر و رسانه بوده است.
وی تاکید بر تشکل های مردمیبسیج، روحانیت و بهره مندی این گروه از رسانه را در مرکز خراسان رضوی وجود برنامههای مسجد در تراز انقلاب اسلامیبرشمرد و سیاست توجه کیفی به حضور مردم در اجتماعات به همراه حفظ کمیت های پوششی را در مصادیق تولید کلیپ ها و میان برنامههای تصویری مرکز در سیزدهم آبان ماه و سایر مناسبت ها دانست.
آقای نصرپور وجود برنامههای رادیویی "کرمانجی" و "دهکده" و در سیما برنامههای "تلاش سبز" و "نسیم آبادی" و "حولی همسده" را در جهت توجه به شعار هویت محوری دانست و افزود: به منظور دست یابی به شعار عدالت گستری، آنتن به صورت ده ساعته برای ارتباطات زنده و حضور مردم در برنامهها اختصاص یافته است.
وی همچنین گفت: ارتباط زنده از پروژههای فعال عمرانی استان نمونه دیگری از سیاست های موفق وهمسویی صداوسیمای خراسان رضوی با رسانه ملی در تلاش برای ارتقای امید به کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامیبوده است.
مدیر کل صداوسیمای مرکز به همکاریهای مناسبتی مراکز خراسان شمالی و جنوبی با مشهد در جهت ارتباط مراکز همجوار و بهره مندی از نیروی انسانی و تجهیزات یکدیگر اشاره نمود و از دکتر عابدینی بابت ابلاغ همسان سازی و افزایش نرخ برنامه سازی در رادیو و تلویزیون همچنین پیش بینی برگزاری آزمون برای ششصد نفر متقاضیان استخدام در بخش فنی قدردانی و تشکر کرد.
پس از آقای نصر پور معاونین مرکز به تبادل نظر و گزارش واحد های تابعه پرداختند.