اولین قسمت از فصل جدید مسابقه «کودک شو» با اجرای ملیکا شریفینیا پنجشنبه ۵ بهمن ماه ساعت ۲۱:۳۰ روی آنتن شبکه نسیم رفت.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، فصل جدید «کودک شو» از ماهها قبل در لوکیشنی جدید در مرحله پیشتولید و آمادهسازی دکورها قرار گرفت تا کار تصویربرداری آن تمام شود. حسین ربانی غریبی تهیهکننده این فصل از برنامه است و رضا مهرانفر که در فصلهای اولیه برنامه جزو هسته اصلی برنامه بود در فصل جدید کارگردانی برنامه را بهعهده دارد. همچنین طراحی و تولید برنامه با بازیها و آیتمهای متنوعی همراه بود که نیاز به دکورهای جدید داشت.
اولین قسمت از فصل جدید مسابقه «کودک شو» با اجرای ملیکا شریفینیا پنجشنبه ۵ بهمن ماه ساعت ۲۱:۳۰ روی آنتن شبکه نسیم رفت و این برنامه به صورت هفتگی سه شب در هفته پنجشنبه، جمعه و شنبه شبها به پخش میرسد. پژمان بازغی که اجرای این برنامه را در فصلهای قبل به عهده داشته مهمان ویژه قسمت اول بود و از حضور خود در این مسابقه در این سالها گفت.
حسین ربانی غریبی تهیهکننده فصل جدید «کودک شو»، تهیهکنندگی برنامههای تلویزیونی گوناگونی مانند «نشان مهربانی»، «فانوس دریایی»، «موزهگرد»، «سوره هنر» و… را در کارنامه خود دارد. وی دارای دکترای مدیریت فرهنگی است و پیش از این در مسئولیتهای مختلفی از جمله معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، عضو شورای راهبردی شبکه امید، رئیس فرهنگسرای رسانه، رئیس شورای نظارت بر اسباببازی و جشنواره ملی اسباببازی، رئیس جشنواره پویانمایی تهران و دبیر چند دوره جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰ فعالیت داشته است.
همچنین رضا مهرانفر کارگردان فصل جدید برنامه پیش از این علاوه بر کارگردانی دو فصل ابتدایی «کودک شو»، بهعنوان کارگردان در برنامههای مختلفی از جمله «اعجوبهها» و «تیانتی» فعالیت داشته است و انیمیشن «منو ببین» که در جشنوارههای مختلفی مورد استقبال قرار گرفته از ساختههای اوست.
محمد خداوردی نویسنده برنامه «کودک شو» در خصوص نویسندگی برای چنین برنامههایی گفت: مجری در برنامه کودکشو با موقعیتی مواجه است که همه چیز تقریبا بداهه اتفاق میافتد، یک رقابتی است، افراد حضور دارند، گفتگو شروع میشود در آن گفتگو و طی آن رقابت، حادثههای مختلف رخ میدهد، بین گروههای رقابت کننده که میبرند یا میبازند، همه چیز بداهه اتفاق میافتد.
او ادامه داد: با توجه به هدف گذاری برنامه یک متنهایی را به صورت پیش فرض برای برد، برای باخت، برای موقعیتهای مختلف آماده میکنیم برای هر کدام جملاتی را به عنوان نمونه مینویسیم، اما در واقع همه اش یک هدف دارد این که مجری آمادگی داشته باشد که در آن لحظه نسبت به موقعیت واکنش مناسب از خود نشان دهد، کلام مناسب به کار ببرد و خانوادههایی هم که شرکت میکنند، چون حرفهای نیستند جلوی دوربین اول استرس دارند ما اول سعی میکنیم آن راا آرام کنیم تا راحت صحبت کنند.
وی در خصوص این که در این برنامه مجری مهمتر است یا نویسنده گفت: قطعا مجری مهمتر است، چون مجری به صورت بداهه کل رقابت را به جلو میبرد، نقش نویسنده آماده سازی فضاست.
خداوردی در خصوص این که تا چه اندازه آن چیزی را که بینندگان میبینند مستند است و واقعا اتفاق افتاده یا بازسازی میشود هم گفت: اتفاقاتی که رخ میدهد همه مستند است و ما دخل و تصرفی نمیکنیم، افرادی که شرکت میکنند در برنامه ما فقط یک گفتگوی اولیه با آنها داریم که این هم هدفمند است، ما به پدر و مادرها میگوییم که برخورد تحکم آمیز با کودک نداشته باشند، کودک را سرکوب نکنند و از ابزار بازی به عنوان مهمترین دستاویز و راهکار خود برای تربیت کودک استفاده کنند.
وی درباره این که تا چه اندازه این بازیها و شوخیها جدید هستند یا برگرفته و تقلیدی از برنامههای داخلی و خارجی هستند گفت: در بخش اتاق کودک بازیهایی داریم که خودمان طراحی کردیم بخشی هم برگرفته از بازیهای خارجی است، دربخش بازیهای بزرگسال از روی بازیهای جدیدی که در سطح دنیا اجرا میشود و پرطرفدار است و هیجان زیادی هم دارد استفاده کردیم و گروه حرفهای از بدلکاران آوردیم که توانستند آن ابزار را مهیا کنند.
این نویسنده ادامه داد: استودیو کودک شو و بازیها هم خیلی پر هیجانتر شدهاند و در بخش بزرگسال و در بخش کودک هم به علت استفاده کردن از وسایل بازی تنوع زیادی ایجاد کردیم برای این که یک ترکیبی از بازیهایی را که بتوان در منزل انجام داد داشته باشیم تا هم بچه را سرگرم کند هم بخش آموزشی آن برای کودک مفید است.
خداوردی در پایان در خصوص تغییر این فصل از برنامه هم گفت: در این فصل یک چالش جدی داشتیم که آن تغییر مجری بود، ملیکا شریفی نیا مجری جدید این فصل است و پژمان بازغی که اجرای این برنامه را در فصلهای قبل برعهده داشت، مهمان ویژه قسمت اول این فصل از برنامه است، به نظرم ما از پس این چالش به خوبی برآمدیم و در واقع مجری از پس آن برآمده ما هم کمک کردیم و در این فصل سعی کردیم که شوخی با خاطرات پدر و مادرها بیشتر باشد، نکات آموزشی را غیر مستقیم بگوییم تا پیام آموزشی نیز به خوبی منتقل شود.