علی اصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش از شکل گیری نگاه جهان امتی با اجرای پویش کارت قرمز با هدف اخراج رژیم صهیونیستی از المپیک در رادیو ورزش خبر داد.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، هویت محوری و عدالت گستری در رأس طراحی برنامههای رادیو ورزش: به همت جمعی از عاشقان ورزش و رسانه در سپهر رسانهای ایران متولد شد و اکنون به 26 سالگی رسیده است. این شبکه رادیویی در طول قدمتش، پیام آور شادی و پیروزی برای مردم بوده و همیشه صحت، سرعت و دقت در اطلاع رسانی را سرلوحه خود قرار داده است. به گفته علی اصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش، این شبکه رادیویی در پیشبرد اهداف ملی و به ویژه توسعه ورزش نقش مهمی داشته است.
علی اصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش در پاسخ به این سئوال که در این شبکه رادیویی در راستای سند تحول سازمان چه اقداماتی صورت گرفته است؟ به خبرنگار فارس گفت: هویت محوری و عدالت گستری در رأس طراحی برنامههای رادیو ورزش بوده و در راستای سند تحول سازمان صداو سیما اقدامات متعددی برای ارتقای کیفیت برنامهها و افزایش مخاطبان و همسویی با اهداف این سند انجام شده است . توجه به تولیدات مردمی نیز از اموری است که به آن توجه شده است. رادیو ورزش با برگزاری پویشها، جشنوارهها و ... به دنبال شناسایی و جذب استعدادهای مردمی درحوزههای برنامهسازی رادیویی با موضوع ورزش بوده است.
وی افزود: رادیو ورزش بانوان درراستای عدالت محوری با اختصاص زمان در برنامههای ویژه به دنبال ترویج حضور و فعالیت بانوان در ورزش و همچنین انعکاس دستاوردها و چالشهای مربوط به این حوزه به عنوان مزیت نسبی رادیو نسبت به تلویزیون، در این زمینه فعالیت دارد. پرداختن به استانها و شهرستانها و روستاها از گذشته مورد توجه این شبکه بوده است و برنامههای جدیدی هم دراین راستا طراحی شده است که به معرفی و پرداختن به ورزشهای سنتی و محلی گوناگون در ایران برای حفظ و ترویج این میراث ارزشمند فرهنگی و همچنین افزایش تنوع در رادیو ورزش میپردازد. توجه به موضوع خانواده، عفاف و حجاب و زن ایرانی در رادیو ورزش و رادیو ورزش بانوان جایگاه مناسبی دارد. افزون بر این، ویژه برنامههای متعددی به موضوع ایثار و شهادت در جامعه ورزش هم میپردازد.
توجه بیشتر به ورزش همگانی با اهدف ارتقاء سطح سلامت جسمی و روحی
احمدی در پاسخ به این سئوال مبنی بر اینکه چه موضوعاتی برای رادیو ورزش در اولویت است؟ گفت: رادیو ورزش به عنوان پرمخاطبترین رسانه شنیداری بنا دارد در پیشبرد اهداف ملی و بویژه توسعه ورزش در ابعاد مختلف نقش موثرتر از گذشته ایفا کند. توجه بیشتر به تربیت بدنی و ورزش همگانی با اهدف ارتقاء سطح سلامت جسمی و روحی جامعه در راستای دستیابی به جامعهای پویا و پرنشاط. پرداختن به ورزش مربوط به اصناف و قشرهای مختلف جامعه خانواده، دختران و بانوان، احیا و تقویت ورزشهای سنتی و آئینی ایران، پوشش بیشتر مسابقات ملی و جهانی هم از اولویتهای همیشگی رادیو ورزش است. ارائه آخرین اخبار همراه با تحلیل کارشناسی به عنوان مقولات سرگرمی و آموزشی، توجه به مقوله طنز و سرگرمی در کنار برنامههای جدی و ترویج بیشتر مقولات فرهنگی و روح جوانمردی و پهلوانی از دیگر برنامههاست.
وی درباره اینکه بعد از بیست و اندی سال از تاسیس رادیو ورزش، این شبکه در کجای مسیر ایستاده است؟ توضیح داد: رادیو به عنوان رسانهای گرم و دردسترس رابطه خوبی با مخاطبان خود دارد. رادیو ورزش به واسطه بخشهای کارشناسی و ارائه سریعترین اطلاعات و اخبار و گزارشهای ورزشی رشتههای مختلف توانسته است جایگاه خوبی درمیان مخاطبان خود کسب کند. به گونهای که هرجا امکان دریافت تصاویر و ... نباشد رادیو ورزش در تمامی حوزهها بویژه ورزش بانوان حضور دارد و هویت و اعتبار خوبی را به دست آورده است که برای جامعه هدفش از میان ورزشکاران، مخاطبان عام و مسئولان ورزش و ... معتبر است و سعی میشود این اعتبار به همراهی بیشتر و کمک به بالندگی ورزش کشور امتداد داده شود.
احمدی در پاسخ به این سؤال که رادیو ورزش برای کدام رده سنی و قشر برنامه میسازد؟ بیان کرد: نوع برنامههای رادیو ورزش به نحوی است که می¬توان گفت این شبکه برای تمامی سنین و قشرهای مختلف مردم برنامه دارد. برای مثال برنامه¬های آموزشی و سرگرمکننده که به معرفی رشته¬های مختلف، آموزش مهارت¬های ورزشی و ترویج ورزش در بین نسل جوان میپردازند، برای این رده سنی جذاب است. برای جوانان و سایرین، برنامههای مربوط به مسابقات و رویدادهای ورزشی در دنیا و بررسی کارشناسی این مسابقات و همچنین مصاحبه با ورزشکاران و مربیان محبوب طراحی شده است.
وی افزود: برای میانسالان برنامههایی با موضوعات ورزش همگانی و تناسباندام، تغذیه ورزشی، پیشگیری از آسیبهای ورزشی و حفظ سلامت در دوران میانسالی که برای این رده سنی مناسب هستند. برای بزرگسالان برنامههایی با محتوای تاریخی و نوستالژیک ورزشی، بررسی رویدادهای مهم ورزشی در تاریخ و همچنین برنامههای طنز و سرگرمکننده مرتبط با ورزش مورد توجه این رده سنی قرار میگیرد. بانوان نیز جایگاه خاصی در رادیو رزش دارند و رادیو ورزش بانوان برنامه¬هایی با محوریت ورزش بانوان، معرفی رشته¬های ورزشی بانوان، گفتوگو با ورزشکاران و مربیان زن و بررسی چالشها و دستاوردهای زنان در ورزش برای این قشر تهیه و تولید میکند. همچنین برنامههای تخصصی که به رشتههای مختلف حوزه قهرمانی میپردازند برای جامعه ورزشکاران و برنامههایی که به تحلیل وضعیت مدیریت ورزش کشور میپردازند برای مدیران و مسئولان ورزش کشور هستند.
تلاش برای ساخت برنامههای تعاملی به منظور افزایش مشارکت مخاطبان
مدیر رادیو ورزش درباره اینکه برای آینده رادیو ورزش چه برنامههایی دارید؟ بیان کرد: تولید محتوا و برنامهسازی با کیفیت بهتر، جذب برنامهسازان خلاق و با سابقه، بهکارگیری فناوریهای نوین، افزایش برنامههای تخصصی در رشتههای مختلف به خصوص رشتههای المپیکی و پرطرفدار، تلاش برای ساخت برنامههای تعاملی به منظور افزایش مشارکت مخاطبان، پوشش حداکثری پخش مسابقات ورزش ایران و جهان (المپیک و پارالمپیک)، مسابقات مهم فوتبال ایران و جهان و غیره، آموزش و تربیت و به¬کارگیری نیروی جوان مستعد برای بخشهای مختلف برنامهسازی به خصوص در گزارشگری در رادیو ورزش و بانوان، پوشش گسترده مسابقات بانوان با توسعه و افزایش ساعت پخش رادیو ورزش بانوان، ترویج ورزشهای همگانی به عنوان محرک و پیشران ورزش قهرمانی.
احمدی درباره اینکه چه موضوعاتی از تحول برای شبکه ورزش در اولویت است؟ تاکید کرد: توجه به مناطق دوردست، شهرستانها و روستاها برای شبکه ورزش در اولویت قرار داردو طرح «ورزش در آبادی» از طرحهایی است که به ترویج ورزش همگانی در روستاها میپردازد. نگاه مثبت به جایگاه جوانان ورزشکار در تراز جوان مومن انقلابی با انعکاس فعالیتهای نوع دوستانه و در راستای مسئولیت اجتماعی ورزشکاران در دستور کار قرار دارد. امتداد توجه به گسترش فرهنگ پهلوانی و روحیه پهلوانی و جوانمردی با نگاه به فرهنگ غنی ایرانی اسلامی، استمرار و تقویت پخش مسابقات ورزشی به خصوص مسابقات ورزشی که به لحاظ جذابیت فرمی و شکلی طرفداران بسیاری دارد. نگاه جهان امتی با اجرای پویش کارت قرمز با هدف اخراج رژیم صهیونیستی از المپیک در رادیو ورزش شکل گرفته است و نتایج قابل توجهی داشته است.