برنامه آشپزی «از غذا » دستور پخت دمپختک نخود و فلفل را به مخاطبان ارائه می کند.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، «از غذا» نام یکی از برنامههای آموزشی رادیو صبا است که به آموزش پخت غذا های جدید با مواد غذایی موجود میپردازد. در این برنامه سرآشپز با رویکرد ماجراجویی در آشپزی و تشویق مخاطبان به خلاقیت در آشپزی با حداقل مواد غذایی شروع به پخت و پز میکند.
روز یکشنبه ۱۷ اردیبهشت نخود و فلفل مواد اصلی غذای شرآشپز میشود، دستور پخت این غذا با نام جدید دمپختک نخود و فلفل تقدیم شنوندگان میشود.
این برنامه از شنبه تا چهارشنبه هر روز ساعت ۱۰:۳۰ صبح به تهیه کنندگی و اجرای انسیه شمس اللهی از آنتن صبا پخش میشود.