برنامه «مامان پز» به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) طرز تهیه شله زرد وحلوا را به مخاطبان آموزش می دهد.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، شله زرد و حلوا از دسرهای اصیل خوشمزه و محبوب ایرانی است که در مراسمهای مذهبی مختلف نیز پخته میشود. این دسرها هم به صورت گرم و هم به صورت سرد مورد استفاده قرار میگیرد.
برنامه آشپزی مامان پز به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) قدیمی ترین و اصیل ترین دستور تهیه ی حلوا و شله زرد را از زبان مامان رابعه (رابعه مدنی) و همراه نکاتی که بر گرفته از کتاب مستطاب آشپزی به مخاطبان ارائه میکند.
در این برنامه مادربزرگ نمایش با بیانی دلنشین از فوت و فن خوشمزگی و طعم بی نظیرحلو و شله رزد را برای شنوندگان میگوید.
«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت ۱۳ به تهیه کنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان میشود.