برنامه «دوراهی» در قالب مسابقه رادیویی شنوندگان را با مهارت های مختلف آشنا می کند.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده میشود. یکی از انواع حلواهای مجلسی، حلوای سه آرد است که از آرد نخودچی و آرد برنج و آرد گندم تهیه میشود. این حلوا یکی از انواع حلوهای خوشمزه و مجلسی است که به دلیل ظاهر شیکی که دارد برای پذیرایی در مجالس بسیار مناسب است.
رادیو صبا روز چهارشنبه به مناسبت سالروز شهادت امام علی النقی (ع) در برنامه دوراهی مخاطبان را روش تهیه حلوای سه آرد آشنا میکند.
دوراهی برنامه ای است که در قالب مسابقه شنوندگان را با مهارت های مختلف فنی و شغلی آشنا میکند، در این برنامه شرکت کنندگان مسابقه هر روز در یک موقعیت قرار میگیرد و با یک مهارت آشنا میشود، طرز تهیه حلوای سه آرد یکی از موقعیت های است که روز چهارشنبه ۵ بهمن برای شرکت کنندگان در نظر گرفته شده است.
« دوراهی» با اجرای پر هیجان مهدی پر، و به تهیه کنندگی رضا عزتی هر روز از شنبه تا چهارشنبه ساعت۱۳ تقدیم مخاطبان رادیو صبا میشود.