جاذبههای گردشگری تاریخی و طبیعی استانهای کشور به همراه آداب و رسوم پخت شیرینیهای سنتی در مستند «ثمرقند» به مخاطبان اردوزبان شبکه سحر معرفی میشود.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، مستند «ثمرقند» با هدف معرفی جاذبههای گردشگری تاریخی و طبیعی و نیز مکانهای سیاحتی و زیارتی استانهای کشور به سراغ شیرینیهای خاص هر منطقه رفته و به نحوه طبخ آن میپردازد.
در این مستند همچنین علاوه بر آموزش طبخ و پخت شیرینیهای محلی به مواد اصلی و اولیه آن که برگرفته از مواد طبیعی و محصولات کشاورزی خاص آن خطه از کشورمان است، اشاره خواهد شد.
گوشفیل اصفهان، نان برنجی کرمان، پشمک یزد، نان کماج مازندران، حلوا ارده و سوهان قم، باقلوا پرچمی، نازک پسته، نان کره ای، بارانه اصفهان، کوچه نخود شیراز و ... از جمله شیرینیهای سنتی است که در این مستند معرفی و به نحوه طبح آن پرداخته خواهد شد.
پخش موسیقی و نواهای فولکور و سنتی مختص همان منطقه در هر قسمت از این مجموعه در پس زمینه تصاویر انتخاب شده است که از جذابیت های این مستند به شمار می رود.
مجموعه مستند «ثمرقند» به تهیه کنندگی مهدی الیاسی با زبانگردانی معصومه شریفیان، در 18 قسمت 12 دقیقه ای از 19 مهرماه هر دوشنبه ساعت 20:45 به وقت تهران به روی آنتن کانال اردوی شبکه سحر می رود.